Spouštíme projekt Borders & Dialogue

Luděk Jirka

Úvodní fotka:

Spouštíme projekt Borders & Dialogue

Borders & Dialogue

27/06/2020

Vážení studenti,

je nám potěšením oznámit, že jsme v letošním roce získali grant z Visegrad Funds a následující akademický rok tak bude kromě již tradičních exkurzí naplněn také setkáními s našimi polskými kolegy z University of Opole. Pro Vás to znamená, že se uskuteční setkání v Broumově za spoluúčasti našich polských kolegů a to ve dnech 23. – 26. 11. 2020. V rámci pobytu v Broumově nás bude čekat sázení stromů, přednáška od Petra Bergmanna ohledně kulturního dědictví Broumova, ale také se můžete těšit na setkání s polským básníkem Antonim Matuszkiewiczem. Někteří z Vás se pak v dubnu 2021 opětovně setkají s polskými kolegy v překrásném zámku Moszna nedaleko města Opole. Doufáme, že se v Broumově setkáme v hojném počtu.

A to nejlepší na konec – většina nákladů je hrazená z Visegrad Fund! Setkání v Broumově i v Opole Vás tak nebude stát skoro nic.

Projekt je spolufinancován vládami České republiky, Maďarska, Polska a Slovenska prostřednictvím Visegrádských grantů Mezinárodního visegrádského fondu. Posláním fondu je rozvíjet myšlenky udržitelné regionální spolupráce ve střední Evropě.

Úvodní fotka:

Spouštíme projekt Borders & Dialogue