2. kolo přijímacího řízení: přihlášky do 31. července 2022

tým TK

Úvodní fotka:

2. kolo přijímacího řízení: přihlášky do 31. července 2022

Novinka

15/06/2022

Univerzita vyhlásila 2. kolo přijímacího řízení pro 2022/23.
Deadline přihlášek je 31. 7. 2022.

Naše katedra je dost malá na to, aby vás vaši učitelé znali. A dost velká pro důležité a zajímavé projekty.

Neslibujeme snadné návody “co dělat”. Spíš podporu vašich talentů, rozvoj kritického myšlení, společnou cestu za porozuměním světu, kultuře a společnosti. Jsou to ty nejlepší investice do budoucna.

Studium Transkulturní komunikace je složeno ze čtyř oblastí: zkoumá, jak nás ovlivňuje kultura, jazyk, společnost, ptá se po obecných hodnotách a smyslu věcí, po ne/správnosti našeho jednání. A doplňuje tyto otázky zájmem o to, jak znalosti a dovednosti aplikovat v praxi.
Je tedy mimo jiné i široce zaměřeným úvodem do humanitních a společenských věd, který studentům umožňuje zorientovat se a definovat vlastní profesní směřování.

Nabízíme bakalářské studium v prezenční i kombinované formě (v češtině a angličtině) a navazující magisterské i doktorské studium. První čeští studenti získali diplomy v roce 2013, první absolventi anglického programu jsou z roku 2020.

Naši studenti i učitelé jsou inspirativní, naši absolventi jsou dlouhodobě úspěšní ve vstupu na navazující magisterské obory i do zaměstnání. Reference absolventů a další podrobnosti o našich aktivitách, projektech, publikacích atd. najdete na webu a facebooku.

Závazné informace o formalitách přijímacího řízení zde. S doplňujícími otázkami ohledně formalit se lze obrátit na Studijní oddělení PdF UHK.

Informace týkající se přímo
bakalářské Transkulturní Komunikace (prezenčníkombinovaná)
magisterské Transkulturní Komunikace
doktorského oboru Kulturní a duchovní studia (prezenčníkombinovaný)
případně doplní Mgr. Petr Macek, Ph.D. (petr.macek@uhk.cz).

Úvodní fotka:

2. kolo přijímacího řízení: přihlášky do 31. července 2022